Pedofiel op Punt.nl?


Hier heb ik een aantal mensen op gezet. Dit is een zeer ernstige zaak. Bedankt voor de informatie.

Damian Buikema account op Punt.nl

Dit is gemaakt door dezelfde die ook deze blogs op Punt.nl heeft gemaakt: Moviefacts.punt.nl, Onzinn.punt.nl, Extremetorrentsvsdewereld.punt.nl, Extreme.punt.nl, Extremeaudionoord.punt.nl, Extremetuning.punt.nl, Hottspots.punt.nl en een nieuwe Hotsspots.punt.nl.

Michael Wassink is deze maker en naar ik aanneem doet hij dat in samenwerking met Sandra Reimer anders zou hij de foto van haar zoon Damian Buikema niet hiervoor gebruiken.

Henkjan de Krijger en Punt.nl kunnen dit bevestigen.

Ik heb een taaldeskundige van Hotsspots.com verzocht hiernaar te kijken. Zij zijn in het bezit van logfiles van alle sites van Michael Wassink en Sandra Reimer en hebben hier meer vergelijkingsmateriaal en vakmanschap in. Als leek echter zie ik hier zelf ook wel genoeg overeenkomsten met sites van Wassink die mij wel bekend zijn. Dit is geen Punt wat gemaakt is door een kind van 5.

Dit is oplichting. De vraag is wat de bedoeling hiervan is.
Waarom maakt een volwassen man van 40 een blogje aan op Punt.nl en doet alsof hij een kind is?

Ik heb mijn eigen zoon van 11 eens gevraagd wat hij van dat blogje vond. Hij moest lachen. Jongens van 11 zijn te groot voor Cars ;)

Op dat Punt blogje verwijst dit zogenaamde kind zelf naar zijn hyves. Een Hyves van een jongen van 11 jaar uit Brabant met een shirt gesponsord door firma De Haan Westerhoff uit Drachten ;)
Welk bedrijf uit Groningen is zo gek een sport-team te sponseren in Noord-Brabant? ;)
Het is ook maar de vraag of dit bedrijf blij is met deze ongewenste vorm van reclame.

Vergelijk ik de fotos dan denk ik persoonlijk dat die Wassink hier ook nog een ander kind voor zijn bedrog misbruikt. Maar nagel mij daar niet op vast en vergelijk zelf maar, die kids lijken soms allemaal gelijk ;)




















Afbeelding

Dan komen we bij het waarom.
Eén opzet is al duidelijk. Misleiding. De hyves Damianbuikema.hyves.nl was eerder lid van de hyves van Wassink's Extreme Audio hyves. Dit was eerst de hyves die Sandra Reimer voor haar zoon Damian gemaakt had.
Toen Michael Wassink en Sandra Reimer begonnen met hun bedreigingen aan Henkjan de Krijger en het 4 jarige zoontje van Henkjan de Krijger tipten tegenstanders van Wassink-Reimer het hyves van Damian Buikema en dat van Sandra Reimer.
Sandra Reimer heeft haar hyves moeten sluiten. De hyves van haar zoon wordt nu gebruikt voor misleiding. Wassink zelf is aan zijn derde hyves begonnen. Afgesloten voor publiek uiteraard ;)

Hyves is niet moeilijk. Daarom zal ik het niet gaan adviseren ;)
Damian Buikema opsporen gaf damianbuikema.hyves.nl en bebe2006.hyves.nl als resultaat en op bebe2006.hyves.nl zag ik de cars weer terug ;)
Vrijwel tegelijk met deze ontdekking nam Sacha contact met mij op. De tekstschrijver van Maffiaworld.org is dezelfde als van de sites tegen De Krijger. Ze heeft dit nog laten vergelijken met teksten van de Extreme op Extremetorrents.org en de Extreme op Extreme-audio-noord.nl. Eén en dezelfde persoon.

Dat Punt blogje hebben we nog besproken. Het is niet normaal als een volwassen man van 40 zich uitgeeft voor een kind en dat blog gebruikt om daarmee in contact met andere kinderen te komen. De bewijzen daarvan staan op Google.

  1. Geelen Int. Transport Ittervoort. | punt.nl: Je eigen gratis weblog ...

    truckspotterdennygeeleninttransportittervoort.punt.nl/?id=562353...
    12 nov 2011 – ... Damian Buikema damianbuikema.punt.nl, 2011-11-12 12:49:43 ... Heb je geen punt.nl account vul hieronder je gegevens in. Naam: Email: ...
  2. Juf Anneroos | M'n tantes bloes + kinderboekenweek lied | punt.nl ...

    anneroos.punt.nl › meer
    Je eigen gratis fotoalbum,gratis weblog en eigen domeinnaam bij punt.nl. ... door: Damian Buikema damianbuikema.punt.nl, 2011-11-10 16:10:41 ...
  3. Onze Vakantie Oktober 2011 - Deel 1 | punt.nl: Je eigen gratis ...

    alittlemoreminis.punt.nl/?id=607830&r=1
    14 nov 2011 – Wordt vervolgd... Liefs Jollie. zie: poppenhuiskladblog.punt.nl ... door: Damian Buikema damianbuikema.punt.nl, 2011-11-14 17:02:09 ...
Dit kan bevestigd worden door Henkjan de Krijger c.q. de bedrijven Punt.nl, Mijndomein.nl, Metaregistrar.nl.

Na uitwerking zal ik een en ander voorzien van ip's en dergelijke. Van Sacha krijg ik aanvullende informatie en oudere screens die hierop betrekking hebben. Het voornaamste is vermeld met zeer veel dank aan Sacha, Robin en de rest ;)

Vermelde linken:

Verwijderde hyves Wassink
Verwijderde hyves Wassink
Verwijderde hyves Wassink
Huidige hyves Wassink
Verwijderde hyves Reimer
Maffiaworld.org van Wassink en Reimer
Fake Damian Buikema op Punt.nl Wassink zelf
Fake Damian Buikema op Hyves.nl Wassink zelf
De echte Damian Buikema op Hyves.nl
Extreme Audio Noord op Punt.nl
Extreme Audio Noord op Hyves.nl
Extreme Torrents vs de wereld op Punt.nl
Extreme Tuning op Punt.nl
Hottspots van Wassink op Punt.nl
Moviefacts van Wassink op Punt.nl
Onzinn van Wassink op Punt.nl

En bij de laatste link zien we dat opeens ook op Punt.nl bewijzen vernietigd worden. 2 dagen geleden stond op http://onzinn.punt.nl/ nog het bekende Punt.nl "Deze site is (tijdelijk) offline gehaald voor het publiek. Wegens schending van een of meer van de huisregels van punt.nl. Deze zijn hier of hieronder te vinden."

Volgens Sacha is dit hoogst opmerkelijk omdat van Punt.nl en Henkjan de Krijger bekend is niet dat ze niet aan onderhoud doen. Blogs kunnen bij Punt.nl jaren niet gebruikt worden of zelfs nooit gebruikt zijn, ze blijven altijd staan.

Opletten wat er de komende tijd nog meer gaat verdwijnen ;)

Let bij Extreme Audio Noord op Punt.nl ook eens op de volgende tekst:
Ook word er op deze website het nieuwe merk B2 audio

2 opmerkingen:

  1. We zijn allemaal dom geboren maar de een leert van het leven en de ander blijft op zijn geboorte niveau hangen, niets aan te doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. holy shit wat een vleesmassa ligt daar ieeeww

    BeantwoordenVerwijderen